Sărbătoarea muzicii: jam session supriză cu artiști timișoreni la concertul formației Bluescore...

Sărbătoarea muzicii: jam session supriză cu artiști timișoreni la concertul formației Bluescore VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Concertul susținut de mușchetarii blues-ului care activează în formula Bluescore, la Timișoara, a avut parte de un public avizat, care a savurat pe deplin o adevărată sărbătoare muzicală.

Întâmplarea derulată sâmbătă seara în incinta Manufactura a adus la fața locului oameni frumoși, astfel încât, încă de la primele acorduri ale celor de la Bluescore atmosfera a fost una „de familie“, interacțiunea dintre cei aflați pe scenă și cei din fața ei fiind de bun augur.

Bluescore este un proiect iniţiat de bateristul american de origine română, stabilit în Statele Unite, Liviu Pop, care „atacă“ cu un talent deosebit piese clasice de muzică blues şi soul, colorându-le cu improvizații meseriașe.


Și de această dată, cei trei mușchetari (Liviu Pop, Raul Kusak și Hanno Hofer) și-au vrăjit efectiv publicul cu un program de piese „alese“, iar cireașa de pe tort a venit după concertul prorpiu –zis, când la fața locului a avut loc un jam session surpriză, la care și-au adus aportul și Zsolt Szabo (Survolaj), Cristina Pădurariu sau Mircea Chinezon. După frumoasa întâmplare muzicală semnată Bluescore plus „Timișoara Jam Session Crew“, spectatorii au rămas cu amintiri faine și sentimentul acela care-ți aduce aminte de faptul că muzica, în formă ei pură și naturală, generează în urechile melomanilor porţii serioase de deliciu sonor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.