Șase familii, evacuate din locuințele sociale din zona Traian. Primarul Robu susține...

Șase familii, evacuate din locuințele sociale din zona Traian. Primarul Robu susține că mai urmează patru

0
DISTRIBUIȚI

piata traian

Cu șase familii de țigani mai puțin în casele din zona Traian. Nicolae Robu a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță că, în această toamnă, șase familii au fost evacuate din locuințele aflate pe trei străzi, pe baza unor sentințe judecătorești definitive.

„Ia să vedem, ce s-a mai întâmplat în campania de curățare a Pieței Traian de răufăcători.


Nu de mult, am făcut o descindere în Piața Traian, pentru a transmite un mesaj ferm de intransigență celor certați cu normele de conviețuire într-o comunitate civilizată. Am spus răspicat, atunci, că pe mine nu mă interesează etnia oamenilor, ci faptele lor! Ei bine, având în vedere faptele, am reușit, până în prezent, evacuarea a șase familii, care locuiau în imobile de pe străzile Dacilor (nr. 8, 19 și 21 – câte o familie), Ștefan cel Mare (nr. 55 – o familie) și Badea Cârțan (nr. 5 – două familii). Pentru toate, am avut sentințe judecătorești definitive”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, încă patru procese sunt câștigate de municipalitate în primă instanță, iar imediat ce sentințele vor fi definitive, vor fi puse în aplicare.

„Piața Traian trebuie redată oamenilor civilizați, oamenilor care știu să o respecte, să-și respecte semenii și să respecte orașul! Dacă apreciați demersul, dați Like și Share. Dacă nu-l apreciați, dați doar Share”, a scris edilul, pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.