Schimb de experiență. Timișenii au şansa să studieze afacerile „verzi”, la Budapesta

Schimb de experiență. Timișenii au şansa să studieze afacerile „verzi”, la Budapesta

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener oficial în România al Programului Climate KIC pentru perioada 2014-2020, organizează în perioada 26 – 28 noiembrie 2018 o vizită de studiu la Budapesta cu tema „Waste water treatment, innovation, nature-based solutions and urban transitions”.

Scopul acestui eveniment este de a facilita cooperarea între participanți din România și Ungaria și accesul la inițiativele inovatoare ale regiunilor.


Discuțiile tematice vor fi urmate de vizite la diferite instituții specializate în tratarea și epurarea apelor uzate.

Programul Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și organizații din sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitătile Cunoașterii și Inovării (KIC) creată în 2010 de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).

Grijă pentru viitor

EIT este un organism al Uniunii Europene a cărui misiune este de a crea dezvoltare durabilă. Programul vizează integrarea educației, antreprenoriatului și inovației, având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic. Participarea firmelor este gratuită. Transportul, cazarea și masa sunt asigurate din bugetul proiectului. Singura condiție obligatorie este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și experiență şi interes pentru tema prezentată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.