SCM Politehnica a câștigat la pas jocul de la Bacău. Alb-violeții au...

SCM Politehnica a câștigat la pas jocul de la Bacău. Alb-violeții au urcat, cel puțin temporar, pe podium

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliștii alb-violeți se intorc cu toate cele trei puncte ”programate” la Bacău. SCM Politehnica s-a impus fără mari probleme pe terenul localnicei CSM, scor 26-23 (16-14). In urma acestui rezultat timișorenii au urcat momentan pe poziția a treia in Liga Zimbrilor.

După ce au irosit două puncte in deplasarea precedentă, la Făgăraș, elevii lui Pero Milosevic nu au repetat greșeala pe terenul nou promovatei din Moldova.


Timișorenii au condus constant in prima parte a jocului, dar nu s-au depărtat la mai mult de trei goluri pe tabelă, lucru care s-a intâmplat insă după pauză. In minutul 48 diferența a crescut la patru goluri, apoi la cinci goluri, 23-18, trei minute mai târziu prin reușita lui Marjanovic. Pe final diferența a ajuns și la șase goluri in favoarea oaspeților, băcăuanii reușind doar să reducă din ecart in ultimele minute.

Prin acest succes SCM Poli a urcat pe 3, cu 22 de puncte, dar poate fi depășită de Turda, care are 20 de puncte și joacă mâine pe teren propriu cu Dunărea Călărași.

Următorul joc al lui Poli va fi pe teren propriu cu Focșani, joc programat de asemenea la mijloc de săptămână, miercurea viitoare, de la ora 17.30.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 8 goluri, Fenici 5, Sadoveac 5, Orbovic 4, Milosevic 2, Cîmpan 1, Irimescu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.