SCM Politehnica are programare la puncte în următoarele meciuri. Pero Milosevic nu...

SCM Politehnica are programare la puncte în următoarele meciuri. Pero Milosevic nu poate însă miza pe câţiva alb-violeţi importanţi

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi sunt favoriţi în următoarele trei-patru partide din prima ligă, precum şi în jocul din Cupa României cu Bacăul. Antrenorul Pero Milosevic nu poate însă miza pe câteva piese de bază în următoarea deplasare din campionat, cea de la Făgăraş, cu toate acestea misiunea lui SCM Politehnica e de aduna cât mai multe puncte în proxima perioadă.

Printre cei anunţaţi indisponibili sau incerţi pentru jocul de la Făgăraş se numără căpitanul Cristian Fenici, Pribanic, Dragas şi Sadoveac, aşteptaţi să revină pe teren miercurea viitoare împotriva Clujului, precum şi portarul Kocic.


„Cred in echipă şi că vom face o treabă bună in această perioadă. Nu e uşor să joci in acea sală mică din Făgăraş. Au echipă bună. Au jucat bine contra Minaurului. Au laterali care au putere de şut, doi pivoţi foarte buni, portar bun… Am încredere, dar trebuie să muncim mult în acest joc”, a spus Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

„În acest moment e important fiecare punct. Trebuie să adunăm în această perioadă. Să-l recuperăm pe Sadoveac pentru Cluj şi apoi avem şapte zile ca Dragas să fie apt pentru Bacău, pe urmă să pregătim meciul cu Focşani”, a precizat antrenorul muntenegrean.

CSM Făgăraş – SCM Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în runda a 9-a a Ligii Naţionale. Miercurea viitoare, de la ora 17.00, timişorenii primesc replica lui „U” Cluj, apoi urmează în ordine partidele de la Bacău şi de acasă cu Focşani.

Cu Bacăul (şi) în Cupă

SCM Politehnica va juca cu CSM Bacău şi în optimile Cupei României, meci care va avea loc la începutul lunii decembrie, în deplasare. Tragerea la sorţi nu e văzută tocmai norocoasă. „Norocul e la mijloc, că nu jucam cu Dinamo, Steaua, Constanţa, Turda, CSM… Dar puteam juca aşa cum o face Dinamo, la Sighişoara… dar jucăm acasă. Puteam juca practic acasă, dacă picam cu Sânnicolau”, a adăugat Milosevic.

CS Sânnicolau Mare, cealaltă timişeană care a obţinut accesul în această fază a competiţiei K.O. va juca în deplasare la colega de serie din Divizia A, CSU Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.