Cea mai liniştită victorie pentru SCM Politehnica. Şi juniorii alb-violeţi au fost...

Cea mai liniştită victorie pentru SCM Politehnica. Şi juniorii alb-violeţi au fost pe lista marcatorilor contra codaşei „U” Cluj

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia alb-violetă de handbal a trecut fără probleme pe teren propriu de „Cenuşăreasa” Universitatea Cluj. Oaspeţii au contat doar în primele minute, dar SCM Politehnica nu a avut probleme într-un meci în care au însris toţi jucătorii de câmp ai timişorenilor, scor 41-28 (21-16).

SCM Poli a folosit mai mult garnitura a doua în întâlnirea cu „U”. Furak şi Neamţu au fost folosiţi pe extreme iar pe parcurs, în repriza secundă au jucat mai mult şi juniorii Bote şi Trif, ultimul s-a şi trecut în premieră pe lista marcatorilor.

Prima repriză a fost ceva mai strâns, s-a jucat deschis şi clujenii au reuşit şi ei destule puncte cât să rămână destul de aproape pe tabelă, dar fără a pune în pericol nici măcar situaţia înainte de pauză. În minutul 18 scorul era 12-7 pentru gazdele alb-violete, care şi-au mărit apoi treptat ecartul.


În ciuda câtorva absenţe notabile.

Orbovic a dus scorul la 28-18 în minutul 38 iar tinerii Bote şi Filip au punctat la 34-22, respectiv 39-28. Cea mai mare diferenţă a fost stabilită prin golul lui Marjanovic din minutul 50 (36-22).

Prin acest succes Poli a urcat temporar pe locul 3, cu 19 puncte după zece runde. În etapa viitoare handbaliştii bănăţeni joacă la Bacău, meci programat miercurea viitoare (ora 19.00).

SCM Politehnica (marcatori): Milosevic 6, Orbovic 6, Șania 5, Păiuș 4, Sadoveac 3, Marjanovic 3, Irimescu 3, Furak 3, Trif 2, Neamțu 2, Fenici 2, Cîmpan 1, Bote 1.

Pero Milosevic, mulţumit de partea sportivă, nu şi de cea financiară

A fost jocul în care tehnicianul muntenegrean a fost poate cel mai calm de când e la Timişoara. „Au jucat toţi jucătorii, toţi au marcat, o partidă pentru noi în care a fost importantă victoria, la multe goluri diferenţă… Sunt mulţumit, nu am ce să spun multe despre această partidă. Varo nu a intrat (menajat), s-a recuperat puţin, mâine va se va pregăti 100% Sadoveac, aceasta e noutatea… A fost precum un antrenament. Au jucat Bote, Trif,… păcat că nu i-au intrat primele şuturi lui Trif, e un jucător de viitor pentru club. Sper să fie un viitor pentru acest club şi oraş”, a declarat Pero Milosevic. Acesta nu i-a folosit din motive medicale nici pe Pribanic şi Dragas.

„Acum avem un meci dificil la Bacău… e un joc important. Apoi avem aici cu Focşani, dacă batem ar însemna că nu am mai pierdut aici din mai… Lumea spun că aveam cea mai bună echipă din ultimii mulţi ani”, a mai spus antrenorul lui SCM Poli. Acesta a subliniat că în ciuda aparenţelor nu totul e perfect la club, aceleaşi probleme financiare din sezonul trecut nefiind rezolvate. „Când nu suntem cu capul la antrenamente şi joc ne poate costa. Sunt aceleaşi probleme… Pentru mine e mai dificil, că sunt de patru ani aici… dar mai bine vorbim din punct de vedere sportiv”, a conchis Milosevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.