Sediul PSD Timiș, “bântuit” de fantome, de Halloween. Cine au fost nălucile...

Sediul PSD Timiș, “bântuit” de fantome, de Halloween. Cine au fost nălucile FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-882550253">

 

Tinerii liberali din Timişoara s-au strâns, noaptea trecută, în faţa sediului PSD Timiş ca să îi „bântuie” pe social-democraţi. Transformaţi în “fantome”, aceștia și-au pus cearșafuri pe cap și au ținut în mâini afișe cu mesaje precum “Legile justiției”, “Creștere taxe”, “Lipsă spitale regionale” sau “Lipsă autostrăzi”.

“După ce au bântuit țara în lung și-n lat, aproape doi ani de zile și au îngropat România, de Halloween, fantomele s-au întors acasă, la Daddy! Se spune că spiritele lumii de dincolo cer, o dată pe an, o noapte numai a lor. Din păcate, guvernarea PSD-ALDE face ca viețile românilor să fie ”bântuite” în fiecare zi. Creșterea ROBOR, inflația, scumpirea alimentelor, carburanților, energiei și a multor altor produse și servicii, lipsa spitalelor regionale, subjugarea justiției și incompetența crasă a primului-ministru și a guvernanților, sunt doar câteva dintre lucrurile care, zi de zi, afectează traiul românilor”, au explicat reprezentanții TNL Timișoara, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.