Deputat PSD de Timiș: „Primăria Timișoara are datorii de 200 de milioane...

Deputat PSD de Timiș: „Primăria Timișoara are datorii de 200 de milioane de euro pentru lucrări prestate, dar neachitate”

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara ar avea datorii către mai mulți investitori de aproximativ 200 de milioane de euro. Cel puțin asta a susținut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Timiș, deputatul Matei Suciu.

„Constat și eu ca și mulți dintre dumneavoastră că odată cu intrarea în Timișoara ne bombardează facturi neachitate de către Primăria Timișoara.


Tot mai mulți investitori autohtoni se plâng de faptul că datoriile Primăriei Timișoara către acești investitori trenează de foarte mult timp și nu mai pot fi onorate. Suma vehiculată ar fi undeva la vreo 200 de milioane de euro, facturi neachitate, lucrări prestate, executate și neachitate de către Primăria Timișoara. Acest lucru mă îngrijorează și pe mine la fel ca pe fiecare cetățean al Timișoarei, pentru că noi știm că suntem cetățeni disciplinați, ne plătim taxele și impozitele la timp, dar consider eu că la Primăria Timișoara organizarea și cheltuirea banului, taxelor noastre nu este gândită, nu este judicios analizată”, a precizat Matei Suciu.

De asemenea, parlamentarul PSD de Timiș a afirmat că trage un semnal de alarmă conducerii Primăriei Timișoara în acest sens.

„Sigur că tragem un semnal de alarmă conducerii acestei instituții, pentru că nu este normal să avem astfel de datorii, să trăim de pe azi pe mâine și investiții majore să nu se facă în oraș. Mai ales din punct de vedere al fondurilor proprii ale acestei instituții”, a conchis Matei Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.