Senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi, după ce colegii deputaţi au votat...

Senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi, după ce colegii deputaţi au votat pensiile speciale: „Ne asumăm acea greşeală”

0
DISTRIBUIȚI

Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș, le-a luat apărarea, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, colegilor săi din partid care au votat legea pensiilor speciale, miercuri, în Camera Deputaților. Asta deși în ultimii doi ani, USR a militat împotriva acestei legi. Pe de altă parte, Nicu Fălcoi a precizat că a fost o gală a colegilor săi, care va fi reparată în Senat.

“A fost o gafă, o gafă recunoscută clar de către toți colegii mei de la Camera Deputaților. Lupta a fost acolo pe altceva și la un moment dat a venit un amendament care nu zicea nimic de pensii speciale. Era o referire la alt articol și tot așa, pe care, din păcate, se mai întâmplă, asta este. A fost o gafă, o gafă pe care noi în Senat o vom repara, cu siguranță.


Atât de evident a fost… Noi am votat întotdeauna împotriva pensiilor speciale, în cei doi ani de când suntem în Parlament, asta tot susținem, nu vrem pensii speciale, am venit cu proiect de lege împotriva pensiilor speciale. Acum s-a întâmplat, se mai întâmplă”, a precizat senatorul USR de Timiș.

De asemenea, Nicu Fălcoi a mai afirmat că oamenii din partidul pe care-l reprezintă se deosebesc de alții din alte formațiuni politice prin faptul că sunt onești.

“Niciodată nu am susținut că suntem perfecți, ce susținem noi este faptul că suntem onești. Da, putem să greșim, dar ne asumăm acea greșeală, ne cerem scuzele necesare și încercăm să reparăm acea greșeală cum putem. Asta ne diferențiază pe noi de politicienii clasici pe care i-am avut din 1989 încoace. Faptul că știm să ne asumăm greșeala. Suntem în stare să ne asumăm greșelile, spre deosebire de ceilalți, care nu și le asumă”, a conchis Nicu Fălcoi.

Deputaţii au votat, miercuri, un proiect de lege care prevede, printre altele, acordarea de pensii speciale pentru membrii plenului Consiliului Concurenţei, în aceleaşi condiţii ca pentru cei de la Curtea de Conturi. În favoarea proiectului au votat şi 24 de deputaţi USR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.