Lotul 4 al autostrăzii A1, gata abia în august 2019. Anunţul constructorului

Lotul 4 al autostrăzii A1, gata abia în august 2019. Anunţul constructorului

0
DISTRIBUIȚI

Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva nu va fi deschis circulaţiei în acest an, au dezvăluit constructorii tronsonului. Ei au recunoscut că terenul de la „dealul liliecilor” este unul prea dificil şi cu prea multe probleme pentru a fi rezolvat în timpul rămas până la finalul anului.

Din cauza terenului dificil, spun cei de la Spedition UMB şi Tehnostrade, trebuie aplicată o soluţie tehnică şi constructivă inedită.


Potrivit acestora, procedura tehnică aplicată în zona Dealul Șoimuş ar reprezinta o premieră în România, scrie economica.net.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a dat, în repetate rânduri, asigurări, că acest lot se deschide până în decembrie, „de Centenar”. Constructorul anunţă acum că lucrările vor fi gata în august 2019, în acest moment, pe şantier fiind 800 de oameni şi 300 de utilaje.

Lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva are 22 de kilometri şi este cel care asigură legătura cu autostrada Deva – Orăştie. În ultima perioadă s-a reuşit şi efectuarea în cea mai mare parte a lucrărilor de conectare cu aceasta, dar şi mare parte din restul lucrărilor de construcţie, stadiul lucrărilor depăşind de mai mult de o lună 90 de procente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.