Şoselele din vestul României sunt pregătite pentru a face faţă iernii

Şoselele din vestul României sunt pregătite pentru a face faţă iernii

0
DISTRIBUIȚI

Astăzi începe oficial sezonul de iarnă pentru drumari, iar Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că are semnate contracte de întreţinere pentru toate drumurile naționale aflate în administrare, precum și pentru loturile de autostradă.

Situația contractelor este următoarea: SDN Arad – SC Diferit SRL; SDN Caransebeș – Asocierea SC Riposta Trans SRL & SC Athos COM SRL; SDN Deva – Asocierea SC Giga Rena SRL & SC Instal Ros SRL; SDN Orșova – SC Route Center Construct SRL; SDN Timișoara – Asocierea SC Athos Com SRL & SC Riposta Trans SRL; autostrada A1, sectorul Cunța – Ilia – SC Diferit; autostrada A1, sectorul Ilia – Remetea Mare – SC Tredeco Holding SRL; autostrada A1, sectorul Remetea Mare – Nădlac – SC Tredeco Holding SRL.


Pe autostrada A1, de sectorul Cunța – Ilia se va ocupa societatea SC Diferit; de sectorul Ilia – Remetea Mare SC Tredeco Holding SRL; de sectorul Remetea Mare – Nădlac SC Tredeco Holding SRL.

De asemenea, în bazele Secțiilor de Drumuri Naționale, de astăzi vor fi prezente la SDN Arad – 23 de utilaje în baze și 3 vor fi furnizate la cerere, în caz de nevoie; la SDN Caransebeș – 24 în baze, 3 la cerere; la SDN Deva – 23 în baze, 3 la cerere; la SDN Orșova – 29 în baze, 7 la cerere; la SDN Timișoara – 32 în baze, 4 la cerere; Secția Autostăzi – A1 Cunța – Ilia – 20 utilaje, A1 Ilia – Remetea Mare – 27 utilaje, A1 Remetea Mare – Nădlac – 29 utilaje.

Au fost realizate şi stocuri de sare în toate bazele aflate pe raza districtelor de drumuri naționale și la Centrele de Întreținere și Coordonare de pe autostrada A1, în proporție de peste 43% din cantitatea necesară. Ieri, în bazele de șes și de munte ale DRDP Timișoara se aflau peste 23.000 de tone de sare și peste 70 de tone de clorură de calciu.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara își desfășoară activitatea pe raza județelor Alba, Arad, Caraș-Severin, Gorj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș, administrând o rețea de drumuri naționale de peste 2.200 km și 248 km autostrăzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.