Student străin, amendat drastic după o „distracţie” nocturnă pe străzile Timişoarei

Student străin, amendat drastic după o „distracţie” nocturnă pe străzile Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr student spaniol a fost prins, noaptea trecută, de poliţiştii locali, în timp ce rupea florile din jardinierele de pe Podul Michelangelo, aruncându-le apoi peste balustradă, spre Parcul Copiilor.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, de-a lungul timpului, mai mulți străini au fost depistați deteriorând jardinierele de pe Podul Michelangelo, dar și din împrejurimi. Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni.

Ultimul străin care a vrut să le vină de hac florilor de pe Podul Michelangelo a fost studentul spaniol. “Acesta era împreună cu un alt coleg, tot spaniol, și s-au gândit să se «distreze» deteriorând ghivecele ornamentale”, a arătat Poliția Locală Timișoara.


Studentul spaniol a fost amendat cu 2.500 de lei pentru fapta sa.

“Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic”, au informat reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.