Surpriză neplăcută făcută de SCM Politehnica la Făgăraş. Handbaliştii alb-violeţi au devenit...

Surpriză neplăcută făcută de SCM Politehnica la Făgăraş. Handbaliştii alb-violeţi au devenit lideri la capitolul remize

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu a început bine seria de jocuri prevăzută cu puncte obligatorii. Timişorenii au remizat pe terenul mai modestei CSM Făgăraş, scor 23-23, după un început mai bun al gazdelor.

SCM Poli a început rău jocul în micuţa sală C. N. „Radu Negru”, unde a fost lipsită de aportul câtorva nume importante. Gazdele au condus la start cu 4-1, apoi cu 6-3.


Timişorenii au egalat apoi la 12-12, dar la pauză gazdele au păstrat un avantaj de două goluri (14-12).

La reluare timişorenii au preluat temporar conducerea. A fost 18-17 pentru Poli în minutul 40, dar gazdele au reuşit apoi să se desprindă încă o dată la trei goluri (21-18) la jumătatea mitanului secund. Bănăţenii au dat însă în continuare iluzia că se pot impune pe final. Mai erau minute bune de joc după ce alb-violeţii s-au apropiat la un singur gol în urma reuşitei lui Orbovic. Marjanovic a egalat când mai erau mai bine de trei minute şi jumătate din dispută, dar niciuna dintre cele două combatante nu a reuşit golul victorios.

A fost cea de-a patra remiză înregistrată de Poli în nouă jocuri disputate în acest campionat. Din acest punct de vedere elevii lui Pero Milosevic sunt lideri. În clasamentul care contează însă timişorenii ocupă locul 6, cu 16 puncte şi mai pot fi depăşiţi în weekend de Călăraşi. În următoarea etapă SCM Poli joacă acasă cu „U” Cluj, codaşa Ligii, cu zero puncte. Duel programat miercuri, de la ora 17.00. După acest meci urmează o altă dispută mai uşoară pe hârtie, la Bacău.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 7 goluri, Orbovic 5, F. Cîmpan 3, Şania 3, Fenici 2, Irimescu 2, V. Milosevic 1;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.