Instructaj de rugby pe „Dan Păltinişanu”: Timişoara Saracens s-a calificat fără probleme...

Instructaj de rugby pe „Dan Păltinişanu”: Timişoara Saracens s-a calificat fără probleme în semifinalele Cupei României GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-331045241">
Foto: Virgil Simonescu

Deşi a fost lipsită de aportul mai multor internaţionali, Timişoara Saracens nu a avut probleme în faţa Universităţii Cluj-Napoca. Disputa în manşă unică din „sferturile” Cupei României a fost tranşată de campioana României cu 49-3 (21-3).

Destinată rugby-ului în acest weekend, arena „Dan Păltinişanu” a oferit aproape la fel de multe puncte câţi spectatori prezenţi. În prima repriză Tevita Manumua şi Jody Rose au culcat balonul în terenul de ţintă advers iar gazdele au beneficiat şi de un eseu de penalizare.

Partea secundă a fost şi mai generoasă. Rupanu, Conache şi Samoa, ultimul de două ori, au punctat pentru bănăţeni. Mai mult, toate eseurile au fost transformate de Luke Samoa, respectiv Rupanu, în două rânduri. Oaspeţii au replicat doar prin câteva lovituri de pedeapsă de la distanţă.

În semifinalele competiţiei „sarazinii” vor da piept cu Steaua, care a învins formaţia din Constanţa tot la scor (67-5).

Timişoara Saracens: Taupaki, Sabău, Pungea, Poparlan, Lazăr, Whitehurst, Morrison, Tătăruş, Rupanu, Rose, Manumua, Umaga, Samoa, Shennan, Conache. Au mai intrat: Halalilo, Militaru, Doge, Boshoff, Stewart, Mureşan, Neculau, Moala. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.