Traseiştii, curtaţi de PNL cu doi ani înainte de alegerile locale. Nicolae...

Traseiştii, curtaţi de PNL cu doi ani înainte de alegerile locale. Nicolae Robu: Suntem deschişi să primim oameni indiferent de partidul în care sunt UPDATE Reacţia lui Călin Dobra

2
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a anunţat parte din strategia liberalilor pentru alegerile locale viitoare: ralocarea primarilor în funcţie care fac parte din alte partide.

Primarul Timişoarei a precizat, în conferinţa de presă susţinută la PNL Timiş, că filiala are în vizor mai ales câştigarea alegerilor în pe zona periurbană a Timişoarei. „Ne preocupă să creştem numărul de primari în 2020, avem creşteri deja, dar o să le anunţăm la momentul potrivit. Dar punem accent deosebit pe zona periurbană”, a spus Nicolae Robu.

Întrebat de jurnalişti dacă ia în calcul ralocarea unor primari de la PSD, edilul local al Timişoarei a declarat că „suntem deschişi să primim oameni de calitate indiferent de partidul în care sunt în momentul de faţă”. „Analizăm de la caz la caz, că eu niciodată
nu am fost adeptul ideii că un partid e format numai din îngeri şi alt partid este format numai din demoni. Oamenii ajung în partide în diverse conjuncturi, pe bază de prietenii şi există în toate partidele şi oameni de calitate, şi oameni mai puţin de calitate.
Este o realitate.


Şi discutăm de la caz la caz, să vedem ce au făcut, ce performanţe, ce apreciere au în rândul cetăţenilor care îi cunosc mai bine şi avem deschidere. De altfel, am avut discuţii
şi chiar avem agreeri cu unii primari care la ora actuală sunt înrolaţi în alte partide”, a explicat Robu.

Pe de altă parte, Robu a mai dezvăluit că Sorin Drăgoi, fostul city-manager al Timişoarei s-a înscris în PNL şi va candida la Primăria Dumbrăviţa.

Liberalii conduc acum primăriile din Moşniţa Nouă (Florin Octavian Bucur) şi Ghiroda (Ionuţ Stănuşoiu). La Dumbrăviţa este primar Victor Malac (PSD), la Giarmata – Virgil Bunescu (PSD), Ionel Toma (PSD) – Giroc şi Flavius Rosu (PSD) la Şag.

În urma alegerilor din 2016, PSD a câştigat în Timiş 52 de primării, iar PNL – 38. UNPR, UDMR şi Alianţa pentru Viitor au obţinut câte două primării, ALDE – 1, candidaţi independenţi – 1.

UPDATE Preşedintele interimar al PSD Timiş şi liderul CJT, Călin Dobra, a declarat pentru PRESSALERT.ro că îi recomandă lui Nicolae Robu să se concentreze pe administraţia locală din Timişoara.

„Ţinând cont că e weekend, consider că se ţine de glume şi i-aş sugera să se concentreze pe administraţia locală şi să încerce să îşi plătească datoriile faţă de colaboratori, nu să îngreuneze cetăţenii pe creşterea taxelor şi impozitelor”, a declarat, astăzi, Călin Dobra.

2 COMENTARII

  1. asta da mutra de om sanatos la cap. se face singur de ras, il tot faceti si voi de ras repostand aceste imagini, dar mie de fiecare data mi se intoarce stomacul cand il vad pe dereglat. asta e si scopul, inteleg, dar deja e tortura psihologica. practic, influentati timisoreanul de rand sa-l ia la suturi pe primat pe strada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.