Tratamente laser pentru oprirea căderii părului, în premieră la Timișoara (P)

Tratamente laser pentru oprirea căderii părului, în premieră la Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Căderea părului este un proces normal, pierdem între 50 și 100 de fire de păr zilnic, dar orice accentuare trebuie să fie un semnal de alarmă. Cauzele căderii părului pot fi multiple – nașterea, anumite tratamente medicale, factori hormonali, radiații, proceduri de coafare sau, cel mai întâlnit caz, stresul.

Din fericire, majoritatea cazurilor de cădere a părului pot fi oprite sau tratate cu tehnologii moderne. La centrul de remodelare corporală și estetică Urban Beauty Care se poate preveni căderea părului cu ajutorul terapiei fotodinamice și a laserului cu o lungime de undă de 650 nm, care ajută la regenerarea firelor de păr și la încetinirea căderii părului, fără a fi nevoiți să apelăm la implanturi de păr.

Secreția excesivă de ulei poate fi o altă cauză – glandele sebacee hiperactive sau cu funcționalitate anormală secretă cantități excesive de ulei, în timp ce DHT-ul (steroid hormonal – Dihydrotestosterone) din uleiul secretat de glanda sebacee determină diminuarea foliculului pilos sau chiar micșorarea acestuia, cauzând astfel pierderea părului.

Aparatul Hair Regrowth SH-650 drenează cu ajutorul laserului canalele glandei sebacee și determină scăderea cantității de ulei secretat, fapt care duce la îmbunătățirea stării și aspectului firelor de păr.

“Acest aparat l-am important în urmă cu câteva zile și este primul din Timișoara.


Avem la îndemână tot soiul de  «șampoane de regenerare» care au sau nu rezultate sau, în extrema cealaltă, avem varianta implantului de păr. Până acum nu aveam nicio soluție mai bună. Acest tratament este de durată, iar rezultatele nu vor întârzia să apară atât la doamne, cât și la domni. Vom avea prețuri rezonabile pentru toată lumea. Momentan, aparatul este în teste pe mai multe persoane, urmând să oferim acest tratament începând cu data de 26 noiembrie 2018”, a anunțat Andrei Dekan, managerul Urban Beauty Care.

Acest tratament care durează aproximativ o oră este recomandat de 8 sau 12 ori, cu o frecvență săptămânală. În timpul tratamentului se folosec soluții saline cu rol antiseptic și seruri de regenerare. Persoanele cu probleme cardiace severe sau aflate sub alte tratamente de regenerare vor evita acest tratament. Este contraindicat doamnelor însărcinate sau aflate în perioada de menstruație sau alăptare și persoanelor cu inserții metalice în zona capului.

Mai multe informații despre tratamentul de regenerare a părului puteți afla la 0753.033.262 sau chiar de pe pagina centrului de remodelare și estetică www.urbanbeautycare.ro.