Un mecanic a murit electrocutat după ce a urcat pe o locomotivă

Un mecanic a murit electrocutat după ce a urcat pe o locomotivă

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, mecanic de locomotivă, a murit electrocutat, luni, după ce a urcat pe trapa superioară a unei locomotive aflată în Staţia CF Călan Băi din judeţul Hunedoara, transmite adevarul.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că în Staţia CF Călan Băi, un bărbat a murit electrocutat.


La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a confirmat decesul.

„Lucrătorii SJPT Hunedoara au fost sesizaţi prin SUAU 112 despre faptul că în Staţia CF Călan Băi o personă a fost electrocutată. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, constatând faptul că un mecanic de locomotivă angajat la DB Schenker în timp ce se afla de serviciu a ieşit pe trapa superioară a locomotivei, care era garată la linia 7, fiind electrocutat de linia de înaltă tensiune. La faţa locului a fost prezent un echipaj SAJ Hunedoara, care a confirmat decesul”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara, conform sursei citate. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.