USR Timiș: “Timișoara nu a fost atât de murdară, ca în perioada...

USR Timiș: “Timișoara nu a fost atât de murdară, ca în perioada aceasta, niciodată”

0
DISTRIBUIȚI

Semnal de alarmă tras de senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi. Acesta spune că locuiește în Timișoara încă din anul 1989 și nu a văzut niciodată orașul atât de murdar ca acum.

“Vedem tot acest scandal legat de contractul cu Retim și de faptul că Horticola nu se descurcă să facă curățenie în oraș. Eu nu știu, sunt în orașul ăsta din 1989 și nu cred că a fost vreodată atât de murdar ca acum. Timișoara era unul dintre cele mai curate din țară, Timișoara a fost întotdeauna în vârful ierarhiei orașelor din România. Din păcate, în acest moment, nu prea mai suntem acolo. Oricât ar vrea domnul Robu să scoată în evidență mărețele realizări pe care le are pentru orașul acesta, observăm că aproape niciun serviciu de utilitate publică nu mai funcționează cum trebuie în Timișoara.


Din păcate, nu știu, poate serviciul de apă și canal să funcționeze mai bine puțin, dar în rest, absolut nimic nu funcționează. Vedem că sunt zone întregi în beznă în oraș, vedem că transportul în comun a decăzut extraordinar în ultimul timp, serviciul de salubritate nu mai vorbesc. Am spus, eu nu am văzut Timișoara atât de murdară ca în perioada aceasta niciodată, de când sunt aici. Sper ca la următoarele alegeri timișorenii să decidă altceva decât ce au decis la alegerile anterioare”, a precizat Nicu Fălcoi.

Vă reamintim că, de la 1 noiembrie, 20 de angajați ai Horticultura intervin cu două utilaje pentru a goli coșurile de gunoi și a mătura în jurul lor. Asta după ce vechiul contract cu Retim a expirat, iar licitația privind desemnarea unei alte firme care să se ocupe de serviciul de salubritate stradală nu s-a încheiat.

Văzând că Horticultura nu reușește să facă față noilor sarcini, Nicolae Robu a anunțat că toți cei 42 de beneficiari ai ajutorului social din Timișoara care sunt apți de muncă vor fi puși să curețe străzile orașului. Dacă nu vor dori să muncească, vor pierde ajutorul social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.