Vest Phoenix Cover a lansat un imn pentru Timișoara Bikers: colaborare pentru...

Vest Phoenix Cover a lansat un imn pentru Timișoara Bikers: colaborare pentru acțiuni caritabile FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-822690665">
Vest Phoenix Cover a lansat melodia Haiducii mei, compusă special pentru Timișoara Bikers

Formația timișoreană Vest Phoenix Cover a lansat piesa „Haiducii mei“, melodie care a fost compusă special pentru cei de la Timișoara Bikers, în cadrul unui concert desfășurat ieri seară, în incinta Stage Pub.

Trupa a lansat recent o revistă cu ocazia aniversării a cinci ani de existență printr-un eveniment desfășurat la Biblioteca Universității Politehnicii Timișoara, Sala Polivalentă, iar Asociația Timișoara Bikers se dedică îmbunătățirii condițiilor de viață ale copiilor care fac parte din familiile sărace, prin oferirea de sprijin moral, financiar și educațional.

„Colaborarea dintre Vest Phoenix Cover și Timișoara Bikers s-a născut natural. Am compus piesa Haiducii mei special pentru ei și ne dorim să îi invităm la concertele noastre. De asemenea, vom participa la mai multe acțiuni caritabile alături de Timișoara Bikers. În luna octombrie am împlinit cinci ani de activitate și până în luna februarie a anului 2019, când vom scoate un mini – disc cu cinci compoziții proprii, vom avea concerte care marchează această aniversare“, ne-a declarat Titi Dragomir, solistul trupei Vest Phoenix Cover.

„Ne bucurăm de această colaborare și sperăm să facem multe acțiuni caritabile împreună. Noi organizăm acțiuni caritabile pe parcursul întregului an, nu doar în luna decembrie, când mulți fac asta. Avem un parteneriat cu Primăria Timișoara și ne bucurăm că suntem percepuți ca imaginea orașului atunci când vine vorba de motociliștii timișoreni. Sperăm să reușim să organizăm multe acțiuni frumoase și de acum înainte“, ne-a declarat Alin Bozan, președintele Timișoara Bikers ONG.

În ultimii ani, Timișoara Bikers ONG a organizat acțiunea „Moș Crăciun vine cu Motocicleta” în diferite forme, acțiune menită să aducă puțină bucurie și spirit de sărbătoare în sufletele copilașilor mai puțini norocoși de la casele de copii din și de pe lângă Timișoara. Alături de aceste acțiuni tradiționale, motocicliștii timișoreni au pus la cale și alte acțiuni caritabile, printre care se numără împărțirea de pachete nevoiașilor din satul Stanciova sau organizarea unor campionate de fotbal sau tenis de masă pentru copii defavorizați din orașul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.