Vin, must şi alte produse tradiţionale din Banat, la Festivalul Vinului din...

Vin, must şi alte produse tradiţionale din Banat, la Festivalul Vinului din Arad. Vezi programul

0
DISTRIBUIȚI

Aradul va fi, timp de trei zile, gazda Festivalului Vinului, la care producătorii din vestita podgorie a Aradului, dar şi cei de la Cramele Recaş sau de la Cramele Diosig din Bihor vor fi prezenţi cu sortimente de vin care le-au făcut faimoase.

Vor putea fi degustate şi cumpărate vinuri albe şi roşii, dar şi must de la cramele Elite Wine din Şiria, Enoris din Arad, Cramele Miniş şi Wine Reprezentative din aceeaşi localitate, Kaiser Wein din Pâncota, cramele din Recaş sau cele bihorene. Nu vor lipsi nici alte produse tradiţionale specifice judeţului, printre care şi o mare varietate de brânzeturi.


Pentru degustarea vinurilor au fost invitaţi şi cunoscuţi somelieri, care vor aprecia calitatea vinurilor.

Festivalul, care se va desfăşura în parcul Pădurice, va începe mâine, 2 noiembrie, la ora 18,00, cu trupa Fantazia, înfiinţată de câţiva tineri arădeni care visează să ajungă staruri rock, iar programul va continua cu Fanfara Transilvania, Fanfara Shukar din Zece Prăjini şi se va încheia cu trupa bucureşteană White Mahala.

În următoarea zi, de la aceeaşi oră, vor fi prezente pe scenă trupele Arthur în Neverland, iBand, solista de muzică dance şi house Ellie White, iar actriţa şi cantautoarea Rona Hartner va încheia programul serii.

Ultima zi a festivalului va fi dedicată folclorului, printre soliştii care vor urca pe scenă numărându-se Liliana Laichici, care va reprezenta folclorul bănăţean, dar şi interpreţi din Ardeal, Maramureş sau Moldova. Vor fi prezente, de asemenea, ansamblurile folclorice „Tradiţii arădene”, „Crăişorii Moţilor”, „Liliacul” şi orchestra „Doina Mureşului”.

Surse foto: aradon.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.