Vreme din ce în ce mai rece, în Banat. Vezi prognoza meteo...

Vreme din ce în ce mai rece, în Banat. Vezi prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturi din ce în ce mai scăzute în Banat, în perioada următoare. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, valabilă pentru județele din vestul țării. Meteorologii anunță că, pe timpul nopții, se vor înregistra chiar și -8 grade Celsius,

“Vremea se va răci treptat, dar accentuat, astfel că media temperaturilor maxime va scădea de la 12 grade în prima zi spre 1 grad în data de 30 noiembrie, apoi va marca o creștere ușoară, spre 7 grade în 3 decembrie.


Până la sfârșitul intervalului nu vor fi variații termice semnificative; valorile diurne se vor situa, în medie, între 4 și 7 grade. Temperaturile minime vor scădea accentuat în prima săptămână, de la o medie de 8 grade la început, până la -8 grade în noaptea de 30 noiembrie / 1 decembrie. Ulterior, valorile termice nocturne vor marca o creștere, spre 0…1 grad, dar vor fi în continuare cu mult mai coborâte față de normalul perioadei”, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

De asemenea, în Banat se vor semnala precipitații în perioada 26 – 29 noiembrie, când pe arii restrânse vor fi mai însemnate cantitativ, precum și în intervalul 3 – 9 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.