Vreme și mai rea în vestul țării. Ce prognozează meteorologii

Vreme și mai rea în vestul țării. Ce prognozează meteorologii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: libertatea.ro

Vremea deja rece și cu precipitații mixte va deveni și mai puțin plăcută în următoarele zile. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo pentru intensificări ale vântului și local zăpadă spulberată în sud-estul teritoriului, vreme deosebit de rece în toată țara, anunțul fiind valabil pentru intervalul 28 noiembrie, ora 20.00 – 30 noiembrie, ora 10.00.

„În intervalul menționat în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) și pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).


Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării. Notă: Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj”, a transmis ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.