Zeci de posturi scoase la concurs la Primăria Timișoara. Ce se caută

Zeci de posturi scoase la concurs la Primăria Timișoara. Ce se caută

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara organizează concurs pentru ocuparea a zeci de posturi vacante în cadrul instituției. Potrivit unor anunțuri postate pe site-ul instituției, este nevoie de consilieri în cadrul mai multor compartimente, dar și de îngrijitoare pentru creșele municipalității.

Astfel, Primăria Timișoara caută unsprezece consilieri, de diferite grade, pentru Biroul generare și management proiecte edilitare, Biroul drumuri și poduri, Biroul canalizare, alimentare cu apă, Biroul transport și siguranța circulației, Biroul contencios și Compartimentul spații cu altă destinație II Vest, care trebuie să aibă o experiență între un an și șapte ani.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei Timișoara, în perioada 6 – 26 noiembrie, inclusiv.

De asemenea, Primăria Timișoara vrea să angajeze și 15 îngrijitoare copii pentru creșele administrate de municipalitate.


Persoanele interesate trebuie doar să aibă studii medii absolvite. Termenul de depunere al dosarelor este data de 20 noiembrie, al sediul Serviciului Creșe, aflate pe str. Piatra Craiului, nr. 2.

Mai multe informații despre concursurile organizate de Primăria Timișoara pentru ocuparea acestor posturi vacante sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.