Ziua Porților Deschise, anunțată cu umor de ISU Timiș

Ziua Porților Deschise, anunțată cu umor de ISU Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Ziua Informării Preventive reprezintă o nouă ocazie pentru ISU Timiș de a-și deschide porțile pentru timișoreni, care pot afla cu această ocazie informații importante despre măsurile de prevenire a incendiilor în sezonul rece.

Evenimentul care va avea loc loc mâine, de la ora 9.00 la ora 16.00, la sediul de pe strada Înfrățiirii (numărul 13), a fost anunțat printr-o postare cu simțul umorului pe pagina de Facebook a instituției.


„Marți, 13 noiembrie 2018, la nivelul subunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Banat» al județului Timiș, vom avea Ziua Porților Deschise cu ocazia Zilei Informării Preventive. Unele persoane superstițioase consideră ziua de «Marţi 13» o zi cu ghinion, dar noi vă spunem că nu este chiar aşa. De multe ori «ghinionul» ni-l facem şi singuri, prin lipsa informaţiilor. Putem preveni acest lucru, informându-ne. Astfel, la nivelul IGSU, fiecare zi de marți 13 este dedicată Informării Preventive. Vă așteptăm pentru a învăța împreună despre măsurile pe care trebuie să le luăm pentru a preveni incendiile specifice sezonului rece”, a transmis ISU Timiș.

Sursa foto: Facebook / ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.