100

100

0
DISTRIBUIȚI

Au trecut 100 de săptămâni de când PRESSALERT a prins viață și pe hârtie. Un pariu în care cei mai mulți au mizat pe eșec. Nu și noi, cei care săptămână de săptămână încercăm să vă aducem în fața ochilor subiecte interesante – de la analize la rece despre cele mai fierbinți subiecte până la poveștile fabuloase ale unor oameni care schimbă lumea prin ceea ce fac.

Premizele nu au fost cele mai favorabile și cei care au pariat pe eșec ni le-au spus – lipsa unor rețele de distribuție puternice pentru presa scrisă, costuri de producție care cresc de la zi la zi, avalanșa știrilor online și lipsa unui public pentru presa scrisă.


Dincolo de nostalgia personală după perioada în care ziarul era rege la cafeaua de dimineață și de bucuria de a răsfoi istoria efemeră a zilei trecute, a existat ceva care m-a făcut să cred în acest proiect – credința că publicul are nevoie și își dorește o sursă de relaxare și informare la sfârșit de săptămână.

Nimic nu ar fi fost posibil fără munca fără sfârșit a colegilor mei care reușesc în fiecare săptămână să descopere istorii neștiute ale unor oameni simpli, dar care au o viață care de multe ori bate filmul. Totul paginat mai mult decât ca la carte. Fără echipa minunată cu care am onoarea și bucuria să lucrez, proiectul acesta ar fi rămas doar undeva în mintea mea. Și mai există ceva fără de care tot efortul ar fi fost în van – încrederea partenerilor noștri, care și-au făcut publicitate în paginile săptămânalului, că, dincolo de reclamă, oferă plus valoare viitorilor clienți.

Știm că am mai și greșit. Ne asumăm asta. Cum ne asumăm să ne spunem întotdeauna deschis și direct crezurile. Chiar dacă asta înseamnă ca uneori să deranjăm. Dojanele și laudele voastre, ale cititorilor noștri, sunt combustibilul cu care reușim să mergem spre următoarele 100, 1000 de ediții. Vă mulțumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.