2018, anul în care am refuzat să cedăm. Vă mulțumim că ați...

2018, anul în care am refuzat să cedăm. Vă mulțumim că ați fost alături de noi

0
DISTRIBUIȚI

2018 nu a fost deloc un an simplu. Cel puțin pentru noi, echipa PRESSALERT. A fost un an plin de provocări, dar și de bucurii. Iar cele mai mari bucurii au fost atunci când am reușit să vă aducem, vouă, cititorilor noștri, cele mai importante și noi informații, fie că vorbim de site sau de săptămânal. Noi credem că valoarea unei publicații stă, în primul rând, în importanța și greutatea informațiilor pe care le aduce cititorilor săi. 2018 a fost anul în care PRESSALERT.ro a continuat seria dezvăluirilor și investigațiilor.

Despre cum Poliția de Frontieră a ”rezolvat” problema migranților prin operațiuni ilegale, despre abuzurile comise în cazul porții morții de pe Calea Lugojului și conexiunile cu lumea politică, despre conexiunile dintre oamenii de încredere ai lui Nicolae Robu cu lumea interlopă și cum a ajuns crima organizată să conducă Primăria Timișoara, despre cum Colterm a fost transformată într-o feudă, despre cum primarul Timișoarei a încălcat legea și a semnat în fals documente pentru a-l ajuta pe prietenul său de concediu, Teodor Tuducan, să ridice benzinăria de pe Calea Lugojului și despre multe altele ați citit numai pe PRESSALERT.ro.

Am scris chiar dacă nu au lipsit presiunile – de la invective aruncate obsesiv în conferințele de presă sau pe Facebook până la incendierea mașinii mele.


Au crezut că ne vom speria, că ne vom opri. Ghinion! Nu s-a întâmplat și nu se va întâmpla pentru că niciodată, oricât s-ar chinui, nu vor putea să ne ia demnitatea și libertatea de a gândi liber și de a spune lucrurilor pe nume. Oricât de dureros ar fi pentru unii sau alții.

Faptul că sunteți alături de noi, în fiecare zi, citindu-ne articolele, este energia care ne face să mergem mai departe. Și vă mulțumim! Să aveți un 2019 fabulos de bun și sper, ca în acest nou an, să ne fiți alături la cel mai important eveniment pentru noi – 10 ani de PRESSALERT.ro. La mulți ani, oriunde v-ați afla!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.