Zeci de mii de locuitori din vestul țării, fără energie electrică din...

Zeci de mii de locuitori din vestul țării, fără energie electrică din cauza ninsorii

0
DISTRIBUIȚI

zapada resita

Codul portocaliu de ninsoare a făcut ravagii și într-un alt județ din vestul țării. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, în această dimineață, erau probleme privind alimentarea cu energie electrică la un număr de 34 de localități. Printre acestea se numără orașele Bocșa, Caransebeș, Oravița și Oțelu Roșu, precum și stațiunea Semenic.

De asemenea, drumul județean 582 a fost închis pe tronsonul Brebu Nou – Slatina Timiș, ieri, până în data de 15 martie 2019, din cauza condițiilor meteo.

După prima zi în care județul Caraș-Severin a fost sub cod portocaliu de ninsori, reprezentanții ISU Timiș au intervenit de 13 ori pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil, a șase copaci căzuți pe mașini și a trei stâlpi de curent, care s-au prăbușit, dintre care unul a avariat o mașină, în Reșița.

Vă reamintim că, ieri, E-Distribuție Banat a anunțat că aproximativ 12.500 de abonați din județul Timiș rămăseseră fără energie electrică din cauza incidentelor provocate de ninsoarea abundentă.

UPDATE Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, din cauza ninsorilor, peste 42.000 de persoane din județ nu au energie electrică, fiind afectate 23 de linii de medie tensiune.


În total, 47 de localități din județul Arad sunt parțial sau total nealimentate cu energie electrică. La ora transmiterii acestei știri, 14 echipe intervin în teren pentru a rezolva problemele apărute.

De asemenea, și în județul Hunedoara sunt 24 de localități fără electricitate, fiind afectați, total sau parțial, peste 11.000 de persoane. 16 echipe Enel sunt în teren pentru remedierea avariilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.