Verificare „albă” între ACS Poli şi CSC Ghiroda la final de an....

Verificare „albă” între ACS Poli şi CSC Ghiroda la final de an. Reveniri notabile în ambele tabere, Velcotă la gazde, Paul Codrea pe banca oaspeţilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli şi CSC Ghiroda au fost din nou partenere de teste, de această dată după o toamnă grea pentru ambele. Cele două „vecine” nu au reuşit să puncteze şi s-a încheiat 0-0 într-un amical „mai scurt”. Călin Cojocaru şi noul antrenor al Ghirodei, Paul Codrea, au dorit să-şi mai testeze o dată tinerii înaintea pauzei competiţionale. La gazde a debutat Dănuţ Bilia şi a revenit Sebastian Velcotă.

Velcotă nu a avut câştig de cauză în litigiul cu clubul şi a revenit la echipa timişoreană, fiind utilizat în prima repriză cu Ghiroda. Folosit vârf în prima parte, Golda a ratat o ocazie mare după jumătate de oră de la start, şutând pe lângă poarta lui Gakos din poziţie bună. Bîrnoi a fost şi el aproape de ţintă peste patru minute. Partenera de pe Calea Lugojului a fost periculoasă prin golgheterul Baranyi, în două rânduri. A doua şansă fiind o lovitură de cap (min. 55) pe direcţia portarului. La oaspeţi între buturi a fost testat şi Popeţ, fost junior al ACS-ului. Melinte şi Drăghici nu au fost utilizaţi, privind meciul de pe bancă, în timp ce Smaranda e accidentat. Pe final ambele tabere au mizat pe mai mulţi juniori iar repriza secundă a fost mai scurtă cu zece minute.

„Scopul a fost să ne mai pregătim câteva zile, să mai vedem propria pepinieră şi cam atât. A fost un antrenament bun pentru noi, cred că şi pentru adversar. Ne-am atins scopul de a face pregătire. Am vrut să mai facem câteva antrenamente, dar după meciul de astăzi o să discutăm şi vedem în continuare care va fi programul”, a spus Călin Cojocaru după meci.

ACS Poli: Contra (46, Mosoarcă) – Motreanu, Bocșan, Bilia, Filip – Haruț, D. Pop, Codrea – Bîrnoi, Golda, Velcotă (46, Stere). Au mai intrat: Ochea (Giarmata), Românu, Toboşaru, Iseini, Chiriac. Antrenor: Călin Cojocaru.

CSC Ghiroda: M. Gakos – Semeniuc, Al. Lazăr, R. Mureşan, Horcea – Mancaş, Saizu, Jichici, Giuricici, Sofran – Baranyi. Au mai intrat: An. Filip, Popeţ (Carani) – Berivoiescu, Ţugui, Eperieş, Hotca. Antrenor: Paul Codrea.

Au dispărut străinii, sunt aşteptaţi „alţii”

De la ACS Poli au dispărut după finele primei părţi a campionatului toţi străinii.


Nu a rămas nici sârbul Dusan Ivanov, deşi acesta confirmase în bună măsură. Problema jucătorilor de peste graniţă a fost legată şi de actele necesare pentru a rămâne în ţară. Călin Cojocaru încă speră ca Charles Ankomah să fie legitimat, dar pentru el clubul trebuie să scoată din buzunar bani pe care nu prea îi are. „Eu sper să vină mai mulţi jucători, pentru că am stat foarte prost numeric. Am închegat un 11 cât de cât, dar cu multe improvizaţii… Ne trebuie jucători. Nu am putut să ne folosim de Bilia, de el vorbim din retur. Am mai mulţi jucători în vizor”, a conchis Cojocaru.

Codrea, înapoi „acasă”

Paul Codrea a revenit pe banca Ghirodei, echipă pe care o părăsea în sezonul trecut pentru Ripensia. Antrenorul nu e singurul revenit la galben-albaştri. În staff s-a întors şi preparatorul fizic Alexandru Albert, dat afară pe finalul mandatului lui Remus Steop. Ghiroda a încheiat turul C-ului doar pe 13 (loc care poate duce în D) şi s-a despărţit de cuplul Steop-Trandu.

„Noi avem un raport un pic altfel, tot timpul uşa a fost deschisă. Şi din partea mea, nu am plecat de rău la Ripensia. Am vrut să-i văd pe băieţi. Pe majoritatea îi ştiam. E un meci de final de sezon, ritmul nu a fost extrordinar. Dar mi-au lăsat o impresie bună. Probabil vor mai fi discuţii dacă sunt nemulţumiţi care vor să plece. Îmi doresc să aduc jucători. Azi nu am avut decât şase rezerve. Vrem să ne întărim valoric şi numeric. Sunt foarte încrezător că echipa va urca în clasament”, ne-a declarat Paul Codrea. Ghiroda se mai pregăteşte la baza proprie până luni inclusiv şi are programată reunirea pe 14 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.