Alimentarea cu energie electrică a 10 localități din Banat, afectată de ninsorile...

Alimentarea cu energie electrică a 10 localități din Banat, afectată de ninsorile abundente

0
DISTRIBUIȚI

Cantitatea mare de zăpadă căzută în ultimele 24 de ore a afectat funcționarea a șapte linii electrice aeriene din Timiș, mai multe zone din 10 localități rămânând temporar fără curent electric.

„Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu şi galben de ninsori, viscol în rafale de vânt puternic), au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Banat.


În data de 15 decembrie, la ora 16.00, în judeţul Timiș erau nealimentate șapte linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 10 localităţi (Timișoara, Dumbrăvița, Recaș, Lugoj, Tomești, V.V. Delamarina, Criciova, Giulvăz, Ghilad, Bucovăț). În teren se află patru echipe de intervenție ce vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de circulaţia rutieră dificilă. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent, şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție”, a transmis E-Distribuție Banat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.