Alpinistul Horia Colibășanu va petrece „O noapte sub cerul liber” alături de...

Alpinistul Horia Colibășanu va petrece „O noapte sub cerul liber” alături de suporterii Politehnicii

0
DISTRIBUIȚI
colibasanu
Horia Colibășanu a cucerit Vârful Everest

Celebrul alpinist timişorean se alătură evenimentului inedit organizat de ASU Politehnica pe arena „Ştiinţa”. Horia Colibăşanu şi-a anunţat participarea la „O noapte sub cerul liber”, acţiune prin care se doreşte atragerea atenţiei asupra situaţiei oamenilor fără adăpost în special în sezonul rece.

În noaptea de vineri spre sâmbătă terenul Univ. Politehnica va găzdui persoanele care vor să aibă parte de o experienţă inedită şi în acelaşi timp să atragă atenţia asupra unei probleme sociale grave. Pentru fiecare participant înscris la eveniment o companie va dona o sumă fixă.


Înscrierile se pot face AICI.

Printre cei care vor îndura frigul pe stadion şi care cu siguranţă îi va putea sfătui pe cei din jur în legătură cu cele mai bune metode de a-şi menţine temperatura corpului ridicată e Horia Colibăşanu. Cel care a cucerit anul trecut Everestul, în premieră pentru un român fără oxigen suplimentar şi şerpaşi, s-a alăturat cauzei susţinute de fanii alb-violeţi.

„La eveniment, noi, alături de invitatul nostru special, vom veni pregătiți cu haine groase, saci de dormit și băuturi fierbinți pentru a petrece o noapte #subcerulliber, la stadionul pe care echipa noastră desfășoară partidele din campionat. Printre momentele importante ale acțiunii noastre se va număra și focul de tabără în jurul căruia ne vom aseza cu toții și vom încinge un dialog cu Horia despre cele mai impresionante experiențe din viața de alpinist. Și cum imaginile valorează cât o mie de cuvinte, tot împreună vom urmări filmul despre expediția lui pe Acoperișul Lumii. Vă așteptăm să petrecem împreună o noapte de pomină pe stadionul Știința!”, se arată pe site-ul oficial al Politehnicii.

Mai multe detalii despre eveniment, AICI.

A doua zi, meci pe „Ştiinţa”

Interesant e că pe terenul unde e programat ineditul eveniment „Sub cerul liber”, a doua zi, ASU Politehnica va înfrunta Energeticianul, în ultimul meci programat în acest an. Duelul va începe sâmbătă, de la ora 14.00, şi e un bun prilej pentru fani de a sărbători cei 97 de ani de la naşterea primei formaţii a Univ. Politehnica. Sărbătoare care oficial a picat astăzi, marţi, 4 decembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.