Ambulanțele ajung mai repede la locuitorii din Timiș care au nevoie de...

Ambulanțele ajung mai repede la locuitorii din Timiș care au nevoie de îngrijiri medicale. Ce investiții s-au făcut FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-950195843">

Echipajele medicale care lucrează pe ambulanțele din județul Timiș vor ajunge mai repede la persoanele bolnave. Asta după ce Serviciul Județean de Ambulanță Timiș a fost dotat cu 13 autosanitare de intervenție noi, de tip B1 și B2, care vor intra în exploatare chiar din această săptămână.

„Noile autospeciale vor asigura o intervenție mai rapidă, iar în medicina de urgență timpul este un factor esențial. Preocuparea noastră pentru îmbunătățirea parcului auto este constantă deoarece în joc sunt viețile cetățenilor, iar până la sfârșitul lunii martie un nou lot de ambulanțe noi vor ajunge în județul Timiș. Cele 13 autospeciale fac parte dintr-un program al Guvernului României, finanțat din fonduri europene”, a explicat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

De asemenea, la sfârșitul acestui an, și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a primit trei autosanitare SMURD noi, care sunt dotate cu aparatură performantă şi tracțiune integrală. Acestea urmează să ajungă la Detașamentul de Pompieri Lugoj, la Punctul de lucru Giroc şi la Stația de Pompieri Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.