Aniversarea AnonimTM, petrecere… ca la douăzeci de ani

Aniversarea AnonimTM, petrecere… ca la douăzeci de ani

0
DISTRIBUIȚI
Echipa anonimTM sărbătorește 20 de ani de existență

Amatorii de muzică electronică, şi nu numai, sunt invitaţi la o petrecere aniversară care marchează douăzecei de ani de existenţă a „echipei” AnonimTM, care va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 22, la cafeneaua D’arc.

„20 de ani de party cu AnonimTM, cu fetele și băieții anonimi la butoane, și soundsystem «de sărbătoare» pe lângă câteva mici surprize.


Aniversarea de 20 de ani de la primul party sub label-ul AnonimTM (18 decembrie 1998, în club MV), și ocazie cât se poate de bună de a strânge mai multe generații de party people în club“, spun cei din echipa anonimTM.

Alături de petrecerile care au adus în oraşul nostru o serie de nume legendare ale muzicii electronice şi nu numai, cei de la AnonimTM au iniţiat o emisiune săptămânală de radio, o compilaţie anuală dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni şi o serie de acţiuni de coagulare a scenei muzicale timişorene sub genericul Made in TM.

„Născut ca şi party label iniţial, AnonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume ca şi Roli Breaker & Dudu, Klin & Leizaboy, Seba1394, Pristvi, Tina, DuBase, Newgotti, BIA & Phobe1, de locaţii ca şi The Note, Evolution, B&W, Van Graph şi D’arc, sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM, modelând peisajul timişorean şi românesc de muzică electronică. Astăzi AnonimTM este unul dintre cele mai longevive şi respectate crew-uri de DJ (şi un MC ), şi cea mai bună adresă când vine vorba de promovarea muzicii care ne place“, spun cei de la AnonimTM. Biletele pentru această petrecere costă 20 lei până la miezul nopții și 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.