„Armonia” fără fonduri europene. Proiectul depus de Primăria Timișoara pentru reabilitarea tramvaielor...

„Armonia” fără fonduri europene. Proiectul depus de Primăria Timișoara pentru reabilitarea tramvaielor a fost respins

0
DISTRIBUIȚI

tramvaiul armonia linia 2

Vești proaste pentru reprezentanții Primăriei Timișoara, care au depus un proiect în speranța că vor primi bani europeni pentru 16 din cele 30 de tramvaie Armonia care au fost reabilitate din fondurile locale.

Agenția de Dezvoltare Regională Vest a făcut publică, pe site-ul instituției, o listă cu situația proiectelor depuse în această zonă a țării pe Programul Operațional Regional 2014 – 2020.


Astfel, din document aflăm că proiectul „Servicii de reparație generală cu reconstrucție și modernizare a vagoanelor de tramvai GT4”, depus de Primăria Timișoara în luna octombrie a acestui an, apare ca fiind „proiect respins”.

Vă reamintim că reprezentanții Primăriei Timișoara se așteptau să primească aproximativ opt milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru cele 16 tramvaie Armonia. Proiectul a fost depus în vederea finanțării pe axa patru a POR. Edilul și-a propus ca banii să fie folosiți pentru realizarea podurilor Jiul și ILSA, la care ar trebui să înceapă lucrările anul viitor.

Sorin Maxim, șeful ADR Vest, și primarul Nicolae Robu nu au putut fi contactați până la publicarea acestui material, în timp ce viceprimarul Dan Diaconu nu a dorit să comenteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.