ASU Politehnica, cea mai harnică din zonă în 2019. „Băieţii în ghete”...

ASU Politehnica, cea mai harnică din zonă în 2019. „Băieţii în ghete” au programate deja şapte jocuri amicale, toate cu adversari de ligă inferioară

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătită de Cosmin Petruescu a intrat săptămâna trecută în vacanţă, dar va fi prima bănăţeană care se va reuni anul viitor. ASU Politehnica va efectua prima şedinţă de pregătire din anul 2019 pe data de 10 ianuarie. „Băieţii în ghete” au programate până acum şapte teste iar toată pregătirea de iarnă va fi efectuată pe plan local.

ASU Poli, cea mai bine clasată timişoreană din B e şi prima care se reuneşte, dar şi singura care nu va efectua şi un stagiu de pregătire „extern”. Practic, vacanţa alb-violeţilor va lua sfârşit pe 9 ianuarie, când e programată vizita medicală.


A doua zi, joi, 10 ianuarie, de la ora 16.00, Cosmin Petruescu le-a programat elevilor săi primul antrenament, care, în funcţie de vreme, va fi pe arena „Ştiinţa” sau la Baza 2 Politehnica.

Pe 19 ianuarie „Băieţii în ghete” vor disputa primul joc de pregătire pentru partea a doua a sezonului. Adversar va fi FC Bazoş (Liga a IV-a Timiş). În perioada 21 ianuarie – 2 februarie ASU Politehnica efectuează un stagiu centralizat pe plan local, urmând ca în această perioadă să mai dispute trei teste. Cu ACS Carani Murani (L4 TM, acasă) pe 26 ianuarie, cu Fortuna Becicherecu Mic (liderul L4 TM, tot acasă), 30 ianuarie, şi cu Millenium Giarmata (L3, acasă) la finele cantonamentului, pe 2 februarie.

Celelalte amical stabilite vor fi cu alte trei divizionare C, în ordine: cu CSC Ghiroda pe 6 februarie, cu CSM Şcolar Reşiţa trei zile mai târziu, respectiv cu ACS Dumbrăviţa pe 13 februarie. Meciul cu rosso-neri va fi în deplasare, în timp ce locaţia nu a fost încă stabilită în cazul jocurilor cu celelalte două formaţii timişene. De asemenea ASU Poli îşi mai caută un adversar pentru data de 16 februarie, în care se va juca totodată şi ultimul amical înainte de reluarea campionatului.

În jurul datei de 23 februarie ASU Poli reia returului pe terenul Luceafărului. „Băieţii în ghete” ocupă locul 11 după 21 de partide, cu 25 de puncte, tot atâtea câte a strâns şi Ripensia, care are însă un golaveraj inferior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.