Big West Family a lansat videoclipul piesei „Filme“: „Mișcarea hip hop din...

Big West Family a lansat videoclipul piesei „Filme“: „Mișcarea hip hop din Timișoara nu a murit“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Big West Family, trupă timișoreană care a luat naștere în anul 2002, a lansat recent videoclipul piesei „Filme“, melodie care va fi inclusă pe cel de-al treilea material discografic, programat să se lanseze în cursul anului viitor.

„În decursul aniilor, trupa a avut în componență mai mulți artiști ca Mr. N, Cash, Snoop, Lucky, Joint, Nefty, Mosu, Mike, Lale, Ella, Anastasia, Billy, Soldat, Hertz, Lil X, sau Dj Limun.


Din anul 2015 în familia Big West, a intrat Piti, un MC care la vârsta de 23 de ani are multe de spus. Împreună cu Cash, Piti lucreaza la albumul al treilea al brigăzii din Vest, disc care va conține 15 piese,fiecare cu videoclip. De producția muzicală seocupă Alex Tabacar (Banger Beats), Lukinich Attila (DSP), Piti (BWF) și Cash (BWF). Albumul va fi lansat anul viitor la Timișoara“, spun cei de la Big West Family.

Videoclipul, care a fost lansat recent printr-un concert care a avut loc la Club 30, a fost filmat timp de două luni. Regia îi aparține lui Ciprian Dan Bilencu, iar producția este semnată Happy End Studio.

„Fiindcă la concertul de lansare al acestui videoclip lumea s-a distrat, am realizat pentru fanii noștri și piesa “Încă o dată” care are și un video cu imagini de la concert, culese de la fani. Mesajul piesei este simplu : mișcarea hip hop din Timișoara nu a murit! E aici, încercăm să o aducem prin ceeea facem din ou acolo unde era odată“, spun cei de la Big West Family.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.