Călin Bârcean susține un concert acustic cu piese dedicate minunatei atmosfere a...

Călin Bârcean susține un concert acustic cu piese dedicate minunatei atmosfere a Crăciunului

0
DISTRIBUIȚI
Călin Bârcean susține un concert acustic la Timișoara

Solistul formației Pragu de Sus, Călin Bârcean va susține un concert acustic la Timișoara, joi, 20 decembrie, cu începere de la ora 21.30 la The 80s Pub, intrarea la acest eveniment fiind liberă.

„Nu știm de-o ninge până pe 20 decembrie, dar noi sigur intrăm în atmosfera minunată a Crăciunului: cu un live de poveste, pe care ni-l oferă Călin Bârcean, cu piesele pe care le asculți mereu când vrei să te încălzești de Crăciun“, spun organizatorii evenimentului.

Nucleul trupei Pragu De Sus s-a format la Timişoara în anul 2003, iar un an mai târziu, la Gala „10 ani TeleU”, s-a consumat prima apariție scenică a formației studențești alcătuite atunci din Călin Bârcean (vocal, chitară, claviaturi), Costel Răsuceanu (bas, voce), Marian Draghia (chitară) şi Constantin Borozan (tobe).


Primul album al trupei, „Decupaj Sonor” s-a înregistrat în studioul lui Vlady Cnejevici din Bucureşti, iar melodiile „Buchet de reverii” și „Te-am căutat” au avut un succes deosebit în rândul publicului. Mai apoi, formația a intrat din nou în atenția melomanilor cu piesa „Nimeni, nimeni“, care a fost inclusă în cel de-al doilea material discografic al băiețlor, numit „Ultimul Poet“. În cursul acestei toamne formația a lansat cel de-al cincilea album. „Nu mai am răbdare”, care e un strigăt-manifest al generației actuale, cu un picior blocată încă în trecutul mlăștinos, dar cu speranța că „poate mâine ne vom trezi curați!”. Înregistrat la Deva, într-o formulă stabilă a ultimilor ani, și masterizat la New York, discul propune zece povești extrem de diverse, trecând de la protest și frământări sociale, prin iubiri sau situații comice, la complexitatea relațiilor avansate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.