Cardul de reduceri culturale poate fi achiziţionat de la Institutul Francez la...

Cardul de reduceri culturale poate fi achiziţionat de la Institutul Francez la preţ promoţional

0
DISTRIBUIȚI

Cardul CulturaPlus, un card cultural creat în 2008 la iniţiativa Institutului Francez, căruia i s-a alăturat şi Centrul Cultural German, s-a dorit a fi, de la bun început, un promotor al ideii de parteneriat între instituţii de cultură, educative sau sportive din oraş pentru a atrage publicul larg către manifestări culturale.


În momentul de faţă, proiectul are nu mai puţin de 50 de parteneri, iar la ceas aniversar, când împlineşte zece ani, are o nouă imagine, care îşi propune să ilustreze şi mai bine mesajul pe care îl promovează.

Cardul CulturaPlus oferă deţinătorilor săi o serie de beneficii şi reduceri unice în oraş, cum ar fi acces gratuit la biblioteci şi reduceri la librării, bilete cu preţ redus la teatre, la filarmonică, la muzeu şi la spectacole pentru copii şi adulţi, precum şi tarife preferenţiale pentru înscrieri la cluburi educative şi sportive.

Cu ocazia aniversării, cardul poate fi achiziţionat, până în 8 decembrie, la preţ promoţional de la Institutul Francez, mai multe detalii despre facilităţile oferite şi instituţiile partener fiind publicate AICI şi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.