Casă nouă pentru o familie cu șapte copii din Timiș, oferită de...

Casă nouă pentru o familie cu șapte copii din Timiș, oferită de mitropolitul Banatului Foto

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1549582619">

În prag de sărbători de iarnă, mitropolitul Banatului a făcut o nouă faptă bună. Astfel, ÎPS Ioan Selejan a oferit unei familii cu șapte copii, din localitatea timișeană Satchinez, o casă nouă.

Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Timișoara, este vorba de o familie care trăia la marginea sărăciei, care era sprijinită material, de mai mulți ani, de părintele Vasile Baboș, de la biserica din Dumbrăvița. Astfel, preotul a contribuit la coșul zilnic de alimente pentru familia Iancu.

“Tatăl copiilor a muncit în construcții, dar s-a îmbolnăvit grav, nemaiputând să aducă hrana cea de toate zilele pentru întreaga familie. Cunoscând problema majoră a acestei familii, preotul din Dumbrăvița a apelat la ajutorul Părintelui Mitropolit Ioan, care mișcat de credința acestora, a făcut tot posibilul ca și această familie să beneficieze de o casă nouă”, a arătat Arhiepiscopia Timișoarei.

Prin urmare, mitropolitul Banatului, alături de alți oameni de bine, au pus mână de la mână pentru a ridica o casă nouă pentru familia cu cei șapte copii. Ieri, ÎPS Ioan Selejan a înmânat cheile casei și a dăruit o icoană a Maicii Domnului acestei familii.

“Pentru că suntem în mijlocul unei ierni geroase și în zona Banatului sunt multe localități afectate de întreruperile de curent electric, Părintele Mitropolit Ioan le-a pus la dispoziție o cantitate importantă de lemne pentru foc, alimente, haine, așternuturi, tacâmuri, veselă, dar și un frigider nou. Prin acest proiect de suflet se dorește ca cei mici ai familiei să benefieze de o educație corectă și mai mult, să ofere un model de credință pentru cei care își pun nădejdea în Dumnezeu”, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

Noua casă este una de tip modular, cu trei camere, bucătărie, grup sanitar și a fost racordată la toate utilitățile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.