CEI intervine în condiții extreme pentru remedierea avariilor la rețelele electrice

CEI intervine în condiții extreme pentru remedierea avariilor la rețelele electrice

0
DISTRIBUIȚI

Toate intervențiile solicitate de Enel, până acum, au fost onorate de compania CEI, cea care realizează lucrările de intervenție pe zona județului Timiș, pe axa Timișoara – Sânicolau Mare – Jimbolia, zona Lugoj – Buziaș – Făget, unde sunt probleme majore în continuare, fiind acoperită de alte societăți de profil.


Pe tot parcursul zilei de ieri, echipele au lucrat la remedierea avariilor de pe linii de medie tensiune, intervențiile fiind realizate în condiții de iarnă extremă, cu utilaje pentru lucru la mare înălțime trase de excavator, cu copaci căzuți pe fire. Pe liniile de joasă tensiune au fost nenumărate intervenții, inclusiv un stâlp rupt în Timișoara.

Cea mai importantă intervenție a fost pe liniile Captare 1 și Captare 2, Timișoara – Recaș, care asigură alimentarea cu apă a întregii Timișoare. Această lucrare a fost prioritatea majoră. Au mai fost intervenții importante, pentru asigurarea alimentării cu energie a localităților periurbane, pe LEA 20 KV Ghiroda și pe liniile Șurgani, Urseni și Mehala, toate de 20KV.

„În acest moment, echipele CEI sunt ieșite în teren pe toate comenzile emise de ENEL până la această oră. Suntem permanent la dispoziție, avem disponibilitate și garantăm promtitudine pentru toate comenzile emise de beneficiar”, se arată într-un comunicat al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.