Celebrul artist Loco Dice mixează în premieră în Timișoara VIDEO

Celebrul artist Loco Dice mixează în premieră în Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Loco Dice mixează în premieră în Timișoara, la sfârșitul acestei săptămîni

Loco Dice, un nume care nu mai are nevoie de prezentare pentru amatorii de muzică electronică, va mixa în premieră în orașul nostru, la sfârșitul acestei săptămâni.

Artistul este considerat la scară largă ca fiind o bază importantă a comunității muzicii electronice, un nume cheie reprezentativ din spatele muzicii house și techno de mai bine de un deceniu. S-a născut în Tunisia dar la scurt timp s-a mutat în Germania, țară unde s-a și dezvoltat ca DJ în zona Hip-Hop, cunoscând ulterior dragostea pentru house. In 1998, după numeroase reușite în zona inițial abordată, Loco Dice o ia de la zero pe un drum complet nou.


Primul release în acest gen a fost în 2002 – „Phat Dope Shit”. Tot în acest an, s-a mutat în Brooklyn și a pus bazele label-ului care astăzi se bucură de un succes enorm – Desolat. Ceea e este unic în ceea ce face el este cu siguranță faptul că reușește cu ușurință să rupă barierele muzicale printr-o abordare directă și naturală, compozițiile sale având ceva pentru toată lumea. Este de la sine înțeles faptul că până la momentul actual artistul a mixat la toate evenimentele de mare anvergură din toată lumea și are colaborări cu aproape orice artist de top pe care ți-l poți imagina în aria sa muzicală. . În această vară, artistul a fost invitat să mixeze în cadrul festivalului Untold, în data de 2 august. În ultimele luni Loco Dice a fost prezent în Serbia la festivalul City Park Lake (august), Street Parade – Zurich, Sonus (Croația), Creamfields (Marea Britanie) sau BPM Festival (Portugalia). Începând din 30 noiembrie și până în 6 decembrie, Loco Dice a efectuat un turneu american mixând în cadrul unor evenimente ce au avut loc în Detroit, New York, Chicago și Miami. Anul acesta, artistul a scos cel de-al treilea material discografic sub numele de Love Letters.

Vinerea aceasta, pe 14 decembrie, Loco Dice va mixa în premieră la Timișoara în club database. În deschiderea sa va mixa JUST2 pentru a doua oară, prima dată fiind la finala Burn Residency, ce a avut loc în una dintre cele mai râvnite croaziere ale anului 2018. Prețul unui bilet este de 70 lei și poate fi achiziționat accesând platforma de bilete LiveTickets.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.