Colecție inedită de „rochii bijuterie” semnate Luciana Matei și Cristina Dragu, prezentată...

Colecție inedită de „rochii bijuterie” semnate Luciana Matei și Cristina Dragu, prezentată la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Atunci când două creatoare de frumos, Luciana Matei și Cristina Dragu, își pun laolaltă forța creatoare rezultatul nu poate fi decât unul uluitor. Designerul Luciana Matei este un nume cunoscut pe scena modei timișorene. A creat de-a lungul carierei peste 80 de colecții și și-a câștigat notorietatea cu colecțiile pentru fetițe, care mai apoi s-au transformat în colecții pentru mămici și fetițe. Nu a neglijat însă niciodată colecțiile de sezon sau cele create special pentru un anume eveniment. De câțiva ani este o prezență constantă cu creațiile ei pe scena Festivalului de Folk de la Gărâna.

Cele mai multe dintre doamnele care îi poartă creațiile pe podium nu sunt manechine profesioniste, pentru că, pentru Luciana Matei, contează mai mult omul, decât silueta.


Rochiile ei sunt menite să confere încredere, o notă chic și cochetărie și o stare de bine celei care le poartă.

Întâlnirea Lucianei Matei cu Cristina Dragu, creatoarea de bijuterii soutache, a fost una dintre cele fericite. Și-au admirat reciproc creațiile și s-au hotărât să colaboreze. Cam așa s-a născut colecția „Jewelry dresses”. Din dorința ca fiecare rochie să fie unică și să capete și mai multă strălucire. Colecția pe care cele două creatoare o propun este una de rochii elegante, din catifea fină, de mătase și bumbac, cu inserții de bijuterii lucrate manual. Creațiile sunt pline de feminitate, eleganță și rafinament, sunt unice și îndrăznețe.

Colecția e gândită ca o plimbare prin istorie și reinterpretează moda anumitor perioade, de exemplu fascinanții ani `20. Rochiile bijuterie sunt accesorizate cu turbane și căciuli și sunt însoțite de cape de blană ecologică.

Evenimentul de lansare a colecției „Jewelry dresses” by Luciana Matei & Cristina Dragu va avea loc joi, în 13 decembrie, de la ora 19.00, la Hotel Timișoara, și va avea și o latură caritabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.