Copiii din Timișoara, așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun. Când vine cu...

Copiii din Timișoara, așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun. Când vine cu daruri în Piața Victoriei

0
DISTRIBUIȚI

mos craciun

La prichindeii din Timișoara va veni Moș Crăciun și în acest an în centrul orașului. Reprezentanții Primăriei Timișoara informează că micuții cu vârste între 3 și 10 ani sunt așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun și să-i lase mesajele în cutia specială din Piața Victoriei, până în data de 16 decembrie.

În 19 decembrie, Moșul este așteptat în Piața Victoriei cu sacul plin de daruri pentru a le oferi copiilor cuminți.


Între timp, Moș Crăciun a lăsat și un mesaj pentru prichindei, care sună astfel: „Dragii Moşului, am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă brad, o cutie magică în care aştept scrisorile voastre. În seara de 19 decembrie, la ora 18.00, când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi pentru copiii care au fost cuminţi tot anul. Cei mici, care nu ştiu să scrie, pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici. Scrisorile trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează”.

În 19 decembrie, de la ora 16.00, programul artistic va fi deschis de fanfara Pro Amiciția, iar apoi va urma un spectacol realizat de Eva Labadi, care va prefaţa venirea lui Moş Crăciun. Cadourile pentru copii sunt oferite cu spijinul unor companii private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.