Copilul aflat în comă profundă după ce s-a înecat într-un ștrand din...

Copilul aflat în comă profundă după ce s-a înecat într-un ștrand din Hunedoara, transferat la Timișoara. Medic: „Este în stare foarte gravă”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Copilul în vârstă de șase ani care s-a înecat la un ștrand din Hunedoara a fost transportat cu elicopterul SMURD la Timișoara, medicii precizând că se află într-o stare foarte gravă.

Iulian Velea, medic în cadrul Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Timișoara ne-a declarat că băiețelul de șase ani care s-a înecat la un ștrand din Hunedoara se află în comă de gradul patru, fiind în stare foarte gravă.

Pe parcursul zilei de astăzi, copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD de la spitalul din Deva la Spitalul Județean Timișoara.

„Copilul se află în comă profundă, de gradul patru.


Nu putem să precizăm cum va evolua starea lui de sănătate. Imediat ce a ajuns la Timișoara, a fost supus mai multor investiții medicale, are și o pneumonie”, a precizat medicul Iulian Velea.

Vă reamintim că micuțul în vârstă de 6 ani s-a înecat, ieri, într-o piscină de la un ştrand din Hunedoara. Copilul a fost resuscitat de angajaţii ştrandului şi dus la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.