Deszăpezire ineficientă în zona centrală a Timișoarei. Un troleibuz și un microbuz...

Deszăpezire ineficientă în zona centrală a Timișoarei. Un troleibuz și un microbuz au rămas blocate în gheața de pe carosabil VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Zăpada topită în urma traficului din zona Mărăști a început să înghețe după căderea întunericului, iar șanțurile de gheață formate au pus în dificultate mai multe autovehicule. Chiar dacă autoritățile spun că utilajele de desăpezire sunt pe traseu și în oraș s-a împrăștiat material antiderapant, situația în unele intersecții din zona centrală a Timișoarei lasă de dorit.

Primul căzut în capcana de la Mărăști a fost un troleibuz al STPT, care a avut nevoie de remorcare pentru a ieși din încurcătură.


Cei care s-au ocupat de operațiune au și provocat pagube mijlocului de transport, smulgându-i o parte din mască în timp ce încercau să-l remorcheze.

După deblocarea troleibuzului, o lamă care teoretic se ocupă de deszăpezire a trecut peste locul cu pricina, însă nu a mișcat niciun gram de gheață s-au zăpadă, șanțurile buclucașe rămânând intacte. Aproape imediat, în capcană a căzut și un microbuz, care nu a mai putut înainta decât după ce a fost împins de mai mulți oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.