Doi tineri, unul dintre ei minor, reținuți după ce au furat o...

Doi tineri, unul dintre ei minor, reținuți după ce au furat o mașină și au făcut un accident

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri, în vârstă de 17 și 19 ani, au fost depistați de polițiștii Secției 4 Timișoara la scurt timp după ce ar fi sustras un autoturism și ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal, fiind reținuți pentru 24 de ore.

„Poliţiştii Secției 4 Timișoara efectuează cercetări față de doi tineri, în vârstă de 17 ani și 19 ani, bănuiți de furtul unui autoturism și conducerea acestuia pe drumurile publice.


În fapt, la data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, bănuiții ar fi sustras un autoturism, care se afla parcat pe strada Intrarea Zânelor din municipiul Timișoara, iar la un moment dat, minorul în vârstă de 17 ani, care se afla la volanul autoturismului, ar fi pierdut controlul asupra acestuia intrând în coliziune cu un stâlp pentru iluminat stradal, la intersecția străzii Doctor Iosif Nemoianu cu strada Coriolan Brediceanu din municipiul Timișoara”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.