The Doors Alive – cea mai tare trupă de tribut concertează în...

The Doors Alive – cea mai tare trupă de tribut concertează în premieră la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fanii The Doors sunt invitați la un concert în premieră în Timişoara, cu cea mai tare trupă de tribut: The Doors Alive, mâine, 9 decembrie, de la ora 19, la Capcana (ex Daos).

The Doors Alive este o trupă britanică de tribut considerată ca fiind cea mai apropiată şi încântătoare reprezentare a zeilor rock din anii ”60, The Doors.


Trupa reușește să reproducă întocmai sunetul, apariția, prezența și întreaga magie a concertelor The Doors din anii 1960 și duce publicul înapoi în timp în vremea hiturilor „Light my fire”, „When the music’s over”, „Riders on the storm”, „The end” și multe altele.

Solistul de la The Doors Alive surprinde îndeaproape înfățișarea, atitudinea și vocea „nemuritorului” Jim Morrison, în timp ce colegii de trupă completează întregul muzical printr-o asemănare fină cu membrii Ray Manzarek, Robby Krieger și John Densmore.

„Aproape fiecare concert The Doors Alive este SOLD OUT, chiar şi în unele dintre cele mai prestigioase săli de evenimente din Marea Britanie. În plus, pentru a reproduce întocmai sunetul anilor ’60, trupa folosește instrumentele originale folosite de The Doors, respectiv clapele Gibson G101, chitara Gibson S.G. și bassul Fender Rhodes“, spun organizatorii evenimentului.

Biletele costă 80 lei în avans și 90 lei la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.