Educatoarea din Timișoara care și-a ucis fetița de patru ani pentru a...

Educatoarea din Timișoara care și-a ucis fetița de patru ani pentru a se răzbuna pe soț, condamnată în primă instanță

1
DISTRIBUIȚI

Magistrații Tribunalului Timiș au decis, ieri, să o condamne pe Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fetița de patru ani, la 12 ani de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie (omor asupra unui membru de familie).

De asemenea, judecătorii au decis ca educatoarea să plătească daune morale de 60.000 de euro, precum și 3.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

„Condamnă pe inculpata N. O. R., în prezent deţinută în Penitenciarul Arad, la o pedeapsă de 12 (doisprezece) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie (omor asupra unui membru de familie). (…) Deduce din pedeapsa de 12 ani închisoare aplicată inculpatei, durata reţinerii de 24 ore din data de 14.03.2018, ora 14.45 până în data de 15.03.2018, ora 14.45 şi a arestării preventive din data de 15.03.2018 la zi”, scrie în sentința Tribunalului Timiș.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în termen de zece zile de la comunicare.

În prezent, Oana Neț este închisă la Penitenciarul Arad.

Vă reamintim că Oana Neţ, o educatoare în vârstă de 38 de ani din Timişoara, şi-a omorât fiica de patru ani, în luna martie a acestui an.

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze.


Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, aceasta şi-a luat concediu fără plată, la începutul lunii februarie, în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă mai bine plătit şi pentru a scăpa de navetă.

1 COMENTARIU

  1. Sa nu o judecam. Femeia aceasta cred ca avea nevoie de ajutor moral pana sa se intample nenorocirea. Numai D-zeu stie ce este in mintea ei. Sunt convins ca ii pare rau pentru ce s-a intamplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.