Etapă importantă în reabilitarea podului Dragalina VIDEO

Etapă importantă în reabilitarea podului Dragalina VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

podul dragalina

Nicolae Robu susține că se lucrează de zori pe șantierul Podului Dragalina, pe care l-a vizitat ieri. Potrivit primarului Timișoarei, s-a trecut la construcția noilor poduri care vor fi realizate de o parte și de a alta a celui vechi.

“A început construcția primului pod extensie în aval a vechiului Pod Dragalina! Un altul va fi construit în amonte! M-am bucurat că o mulțime de lucruri ce țin de reabilitare / consolidare, mari consumatoare de timp sunt făcute de-acum și că s-a trecut la construcția noilor poduri: unul de-o parte, unul de cealaltă a podului vechi”, a detaliat Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Conform edilului, proiectul cuprinde pe de o parte, reabilitarea/consolidarea podului actual, iar pe de altă parte, construirea a câte unui nou pod de fiecare parte a acestuia, “lipite de el, astfel încât în final, să se ajungă să avem un pod de aproape trei ori mai lat decât actualul”.

Nicolae Robu a mai explicat că ieri a început și realizarea piloților, câte șase pe fiecare parte a Begăi, pentru fiecare pod nou.

“Deci, în total, vor fi de realizat 24 de piloți, care merg până la 13 metri adâncime! În timpul vizitei, tocmai se lucra la al doilea”, a scris edilul, pe rețeaua de socializare.

A ÎNCEPUT CONSTRUCȚIA PRIMULUI NOU POD EXTENSIE ÎN AVAL A VECHIULUI POD DRAGALINA! UN ALTUL VA FI CONSTRUIT ÎN AMONTE!Astăzi, am făcut o nouă vizită pe șantierul Podului Dragalina.


M-am bucurat că o mulțime de lucruri ce țin de reabilitare / consolidare, mari consumatoare de timp sunt făcute de-acum și că s-a trecut la construcția noilor poduri: unul de-o parte, unul de cealaltă a podului vechi.Reamintesc, acest proiect cuprinde pe de o parte reabilitarea / consolidarea podului actual, pe de altă parte, construirea a câte unui nou pod de fiecare parte a acestuia, lipite de el, astfel încât în final, să se ajungă să avem un pod de aproape trei ori mai lat decât actualul.Astăzi a început realizarea piloților, câte șase pe fiecare parte a Begăi, pentru fiecare pod nou. Deci, în total, vor fi de realizat 24 de piloți, care merg până la 13 m adâncime! În timpul vizitei, tocmai se lucra la al doilea.Dacă vă bucurați, clicuiți o dată butonul Like!Dacă nu vă bucurați, să vă descărcați, clicuiți de trei ori butonul Like!În ambele cazuri, share-uiți postarea!

Publicată de Nicolae Robu pe Marţi, 11 Decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.