EXCLUSIV Mașină a Poliției de Frontieră, distrusă cu răngile în timpul unei...

EXCLUSIV Mașină a Poliției de Frontieră, distrusă cu răngile în timpul unei operațiuni de supraveghere a unor contrabandiști UPDATE Ce anunță ITPF

4
DISTRIBUIȚI

 

O echipă a Poliției de Frontieră a fost implicată într-un incident extrem de grav, în timpul unei operațiuni de supraveghere a unor suspecți de contrabandă. Conform informațiilor obținute de PRESSALERT.ro, doi polițiști de frontieră erau în misiune cu un Duster, joi dimineața, la 00,50, în Giarmata pentru a monitoriza mișcările unor suspecți.

La un moment dat, a apărut un Audi din care au coborât mai mulți indivizi înarmați cu pari și răngi care atacat mașina.


Agenții, care nu erau înarmați, le-au spus atacatorilor că sunt polițiști, dar aceștia i-au atacat, obligându-i să fugă. Toate geamurile mașinii au fost sparte, după care atacatorii au dispărut. Polițiștii de frontieră au raportat incidentul, iar cei de la Poliția de Frontieră au sunat la 112 să anunțe incidentul.

Există suspiciunea că polițiștii de frontieră au fost atacați în urma unei scurgeri de informații de la Poliția de Frontieră. Poliția Timiș a început o anchetă pentru distrugere. Până la ora redactării acestui material, Poliția de Frontieră Timiș nu a oferit un punct de vedere, deși i s-a solicitat.

UPDATE 1 Poliția de Fronteră Timișoara a anunșțat că ”săptâmâna trecută, pe timpul desfășurării unei misiune, pe raza județului Timiș, în apropierea localității Giarmată, o autospecială a Inspectoriatului Teriotrial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost avariată de două persoane. Echipajul format din polițiști de frontieră nu a fost vătămat, iar în cooperare cu IPJ Timiș cele două persoane au fost identificate. Față de cele două persoane se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. La fimalizarea cercetărilor urmând să se dispună măsurile legale ce se impun. Totdodataă, ITPF se constituie ca parte civilă în vederea recuperării prejudiciului material”

4 COMENTARII

  1. Am impresia ca este vorba de amatorism aici. Au angajat tot felul de super profesionisti care nu stiu sa faca un filaj ca la carte? Cam selective informarile la dvs cand vine vorba de frontiera.

  2. Interesant…pe deoparte agentii sunt in misiune,dar neinarmati..iar pe de alta parte parchetul cerceteaza infractorii pentru distrugere, dar nu si pentru ultraj…Curat murdar coane Fanica…

  3. Stau și ma minunez, cum adica erau fără arma? Cine răspundea dacă aia doi pateau ceva? De ce politia de frontiera nu are echipa de intervenție? Bănuiesc ca ei au fost trimiși de cineva acolo… De ce aia sunt acuzați doar de distrugere și nu de ultraj? Înseamnă că aia erau pe nașpa acolo? Dar erau cu masi a instituției… Cam multe întrebări…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.