Fostul vicepreședinte al CJ Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, eliberat condiționat din pușcărie...

Fostul vicepreședinte al CJ Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, eliberat condiționat din pușcărie după condamnarea pentru corupție

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a decis, ieri, eliberarea condiționată din penitenciar a fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, condamnat la șase la închisoare pentru trafic de influență.


Vă reamintim, acesta a fost prins în flagrant de DNA Timișoara după ce a primit bani în biroul său de la consiliul județean. Conform rechizitoriului procurorilor, în perioada 2013 –2015, Ionesie Ghiorghioni în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a pretins şi primit de la omul de afaceri Valentin Armaşu, martor denunţător, sumele de 230.000 lei şi 8.400 euro, reprezentând 10 % din valoarea unor contracte de utilitate publică (întreţinere a drumurilor) pe care firma le-a primit de la CJ Caraș Severin. Ghiorghioni a fost încarcerat în februarie 2016.

Instanţa a stabilit, de asemenea, un termen de supraveghere până în anul 2022. Ghiorghioni are anumite obligaţii, între care să se prezinte la serviciul de Probaţiune Caraş-Severin, la datele fixate de acesta; să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, orice schimbare a locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă şi să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.